Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sesal Men-Due ;(
Thursday, 31 May 2012 ★ 23:05 │ (0) angels
Hi, dalame kan aku takk update blogg? Hmm. memang pun, tak de mase lhaa. Hee, so skunk dahh singlee jadie ade masee tuhhh. Butt acc needd someone noww. Err boring kan takde pakwe :( kekadang ade pkwe puns boring jgakk. cause kene kongkong jehh ;/ hmm so, skunk aku memelukan seseorang yg boleyy faham aku. then boleyy jage aku kayy. Tapiiiiiiii, hatii aku susahhh lhaa nak terime orang sbb aku sayang kan Bujangg, ex aku. Kayy, sbb ape tau aku sayang die. Die lhaa yg buat aku bahagie dan kenal ape tu CINTAAA haha :D 
  tepat 10bulan kite orang clashh. Huuhhhh, lamekan? aku puns tak pcayeee. Hohoho :D 
skarang nak carik yang betol-2 bukan senangggg! Susahh nak mampus :3 kekadang SUMPAH aku menyesal aku men-due kan Bujangg. Hmm, aku dah kecewee kann dieee. Hancur kan hati die. Hm, perempaun jenis ape aku nie? Kayyy, aku nie game laki ke? Ohhmannn, aku tak pandai game laki lhaaa! aku tak sengajeee. Akuu stressss! Butt, ape aku buat aku still sayang die aa. Huhhh, susahhkan kite nak lupekan orang yang kitee sayang? Yehhh, ofc a. haha :D tapiee serius aku menyesall gileeee 

Photobucket My BFF love :)
Thursday, 16 February 2012 ★ 15:31 │ (0) angels



Korangg ! Akuu sayang korangg, walaupun kitee tengahh gadohh skrang :)
Akuu faham kadaan korang semuee , akuu sedar jgakk aku sape kat korang. Korang lagi biter lagi aku kan. Korang ade semue korang nak. Aku? Hm Fatin , LaLa , Eyka , Eyira :)
Korangg Bff akuu kan? Please dont' leave mee okeyh?
Yeahh , aku tauu aku tak sehebat korangg. Puncee korang gadohh, aku jgak. Aku minx maaf ;(
     Korangg, tanpe korang kat sch tuhh , aku tak tau la aku sape kalau aku sorang-2. aku sedihh , aku bad mood . Korangg yg tolong aku. Bilee ade masala , kite same-2 selesaii kan. Tapii , kalau dah time keras kpale? Masing-2 bt hal sndiri. Akuy nak korangg mcm dluu . Ketawe same-2 , suke-2 same-2. Ade masala , same-2 kite selesaikan. Bole?
   Aku tauu , nie semue sbb aku. Aku nak tgok kawan-2 aku gembire tnpe aku. Mybe korang lagi bhagiee bile tnpe aku. Sbb aku nie cume menyusahkan korang jehh! :(
Sbb aku hbungan persabatan korang renggangg . Korang bole buang aku dalam hidup korang :)
Aku tak kesah , sbb aku nie kawan yg tak gune tok korang .
Apee apee punn , korangg ingat . Akuu ttap sayang koranggg , Aku ttap ingat korang!
      Tuhann jehh yang tahu , betapee besarnye sayang aku kat korang :)
(EYKA , FATIN , LALA , EYRA , AZIERAH , NURIN , NYNA )
         ILOVEYOUSOMUCHHSAYANG <3

Photobucket Tuhan dan Die :)
Saturday, 11 February 2012 ★ 09:02 │ (0) angels
Ayaa, seorang pelajar perempuan yang berumur 16 tahun. Dia seorang yang sangat tabah menjalani segala dugaan hidupnya. Menangis tiada guna baginya. Hanya usaha yang gigih diperlukan. Serta sokongan dari kawan-kawan serta keluarganya. Suatu hari.... Aya terjatuh semasa dia berlari untuk mengejar bas sekolahnya. Dagu ayaa berdarah. Lutut Ayaa berdarah.

Dia mengalami penyakit Spinorocerebellar Degeneration. Dia akan kelumpuhan anggota badannya sedikit demi sedikit. Keupayaannya untuk meneruskan kehidupan sangat lah nipis. Dia baru sahaja ingin menikmati zaman remaja dia dengan penuh kenangan dan gelak tawa. Tetapi, sebaliknya pula yang terjadi. Ayaa seorang perempuan yang sangat tabah dan kuat. Dia tahu bahawa dia tidak mempunyai harapan untuk hidup. Dalam waktu yang dia ada itu, dia gunakan dengan sebaik baiknya. Dia meluangkan seluruh masanya itu untuk membuat perkara yang dingini sebelum dia meninggalkan dunia ini buat selamanya. Dapatkah dia bertahan?

Setelah 20 tahun berlalu..... Aya tidak mampu untuk bangun, menulis, bercakap dan segalanya. Tubuhnya seakan-akan kayu yang tidak bernyawa. Dia terus tabah dan tabah. Nak diikutkan, dia hanya mampu bertahan 10 tahun sahaja. Tetapi, atas kesungguhan dia untuk terus hidup walaupun dia tahu dia akan mati, dia mampu bertahan selama 20 tahun.

Haruto. Kawan sekelasnya. Yang sangat pendiam, sangat angkuh dan sombong. Dia lebih sayangkan nyawa haiwan berbanding dengan nyawa manusia. Suatu hari...........Aya datang kepadanya dan bertanya. "dapatkah saya hidup lama? dapatkah saya meneruskan kehidupan ini?" haruto dengan muka yang selamba, dia buat taktahu sahaja. Cinta mereka berputik semasa Ayaa datang merawat di hospital ayah Haruto. Sejak haritu, Haruto sangat mengambil berat akan Ayaa. Haruto menjaga Ayaa dihospital siang dan malam tanpa merungut. Pada suatu malam.....

Haruto mengalirkan airmatanya buat pertama kali, kerana dia tidak percaya yang cintanya akan pergi buat selama lamanya pada bila-bila masa sahaja. Kesedihan, keperitan, keseksaan yang Aya alami, tiada seorang pun yang tahu. Haruto yang dulunya enggan menjadi seorang doktor seperti ayahnya, kini dia nekad dan berusaha untuk menjadi seorang doktor kerana dia ingin mencari penawar untuk penyakit seperti Ayaaa. Dia tidak mahu orang lain menerima nasib sepertinya. Aya masih mampu ketawa, senyum. Didalam gelak tawanya itu, menyimpan 1001 maksud.

Dan kini, Ayaa telah pergi buat selamanya, ayah, ibu, adik-adiknya, kawan-kawannya sangat sedih dan redha atas pemergiaannya itu. Ayaa pergi dengan meninggalkan diari yang ditulis olehnya semasa dia hidup. Setiap apa yang dia rasa, dia akan tulis didiarinya itu. Ayaa memberi inspirasi kepada semua orang. Dia sabar menempuhi segala rintangan hidup. Diarinya itu diterbitkan dan dijual kepada semua orang. Untuk menjadi inspirasi kepada semua orang.


Photobucket Luahan hatii :)
Thursday, 9 February 2012 ★ 19:12 │ (0) angels
Assalammualaikkum sayang :)
Hmm sayangg , kau sorang jela yang aku ade tau . Susah ntok aku nak tggl kan kau , aku sayang kau sangat-2 tau . Bila kau jauh dari dari aku , hati aku susa . Knpe? sbab aku sayang kau , aku tanak kehilangan kau . Aku susah , sedih kau jee yang faham sayang :) tade sape dah yang nak faham isi hati aku selain kau. Aku sedih , kau tolong aku. Hmm kau lhaa insan yang pertame pernah buat kau bahagie ;)
    Aku minx sangat hubungan nie panjang buat selame-lamenyeee . Akuu selalu ingat pesaan kauu , hee~ tapii kekadang degil sikit. hm kau jehh tau yang aku sayang , dah tade sape dah aku sayang selain mama papa aku.
Perangai kau dengan aku satu kepale jehh kothh . haha :D Pakwe makwee mcm nie lhaa , kalodah jmpe . masing-2 tak ingat nak balikk . Huhu =D
     Dah 7bulan kitee couple , susah senang kite same-2. Sekarangg , kau pun dah pndai nak bedikari , kerje . Aku suke , tapi knpe keje sbb aku? hmm aku tak nak duit kau sayang ;) nak kebahagian dari kau jehh . Duitt tuu, perkaree ke due bagi aku . Haha :D pelikk kan ? hmmm btw jgn tggl akuu sayang.


ILOVEYOUSOMUCHHDEAR ZAIMAN <3

Labels:


Photobucket MY LOVELY ELDER SISTER
Sunday, 5 February 2012 ★ 21:52 │ (0) angels
Assalammualaikkum :)
Today I have A neww storyy :P
Tapi korang kene tengok dulu , atas nie ade sape .
Haha :D dah tengokk , cunn ? mestila , my elder sister larhh .
Hee~ comell kan , KEVABOMM !! huhuhu :P, tembam kan pipi die .. Kalo aku dapat jmpe die ,aku nak cubit-2 pipi die yg kevabomm urhh . Haha :D btw, aku nak citerr pasal die niehh . Die niehh baik tau ,die lha yang telah usahe kan blog nie. Haha :D aku sayang die sangat-2 tau . mcm aku sayng pkwe aku , die jehh yang akan faham perasaan aku. Die niehh kalau ade masalah dengan pkwe die , die akan cerita kat aku. Kekadang die akan buat aku ketawe , tapii die tak tau . Eee~ aku geram ngan pipi kevabomm die urhh ! haha  :D Susah tau nak carikk kakak mcm die nieh . Aku jehh bole dapat, haha :D . 
    Biala aku ngan die umur banding satu tahun jehh , aku ttap nak hormat die sebagai kakak. Sbb aku tade kakak , bnyk-2 kakak angkat aku . die sorang jehh yang faham aku . Thatwhy , aku sayang die .
Even aku tengah sedih , die akan bt aku ketawe dengan sendiri . Haha :D sometimes aku bole jadi dodol layan perangai die tuhh . Huhh~ Ehh , jgn amik die dari aku okehh ? Die sayang aku , aku sayang die . haha :D Hamekkkk . Kbhaiiii ILOVEYOUNURSUHANA <3 , EVERYTIME AND ANYWHERE <3 


Labels:


Photobucket
Friday, 3 February 2012 ★ 19:49 │ (0) angels
Assalammualaikkum ;)
Selamat Sejahtera !
     Heeee~ see , die kartun kegemaran aku mase 4tahunn dulu . Hehe ;) sajee nak letakk , rinduu pulakk kalauu aku tengokk die. Ecehh mcm penahh jmpee jehh . Haha:D
Nakk updatee bnyk-2 tak tau ape yg aku nak tuliss . So, npk aku pnye BFF lamee nie akuu kasikk tayangg kat sumeee orangg . hahaha :D

Photobucket
Wednesday, 25 January 2012 ★ 06:30 │ (0) angels
Muke manjee aku :P

Muke gedikku ! 

                        NUR ELYSA SYAHIRAH <3
                         LILY BUJANG <3
Yahh , ituu die lily gedikk ! haha xD aku gedik korang ta susah kan? haha , yeaah. pkwe akupun suke ckp aku gedik doee :(
Hmm mmg menggong tu jahat --'
Okeyhh , gmbar tu terhad kat blogg aku jyeeehh yeehh . tade kat acc facebook aku k? haa then gamba nie aku ngah bosan koth . :| 
hmm bilee bosann klua la gmba gedik aku . hehe ;)
Ce korang nengok muke aku betol-2 . Nenek aku kate muke aku mcm pelakon INDUSTANSS haha:D , yeke weyh?haha , ce comment mcm pelakon sape. Hewwheww , kembang bontot aku baiii :P
Makkk aiii .. mcm nak rabak spender ku! cehceh ^^
Patu die ckp aku kurus baii , mak aii . tak tau aku kuat mkn ann , kurus die ckp . haha :D Yehh , bole jd aweks cuns . huhu ;) 
Klha , byeee . thanks . muah-100 !

Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am NurulAin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Sesal Men-Due ;(
Thursday, 31 May 2012 ★ 23:05 │ (0) angels
Hi, dalame kan aku takk update blogg? Hmm. memang pun, tak de mase lhaa. Hee, so skunk dahh singlee jadie ade masee tuhhh. Butt acc needd someone noww. Err boring kan takde pakwe :( kekadang ade pkwe puns boring jgakk. cause kene kongkong jehh ;/ hmm so, skunk aku memelukan seseorang yg boleyy faham aku. then boleyy jage aku kayy. Tapiiiiiiii, hatii aku susahhh lhaa nak terime orang sbb aku sayang kan Bujangg, ex aku. Kayy, sbb ape tau aku sayang die. Die lhaa yg buat aku bahagie dan kenal ape tu CINTAAA haha :D 
  tepat 10bulan kite orang clashh. Huuhhhh, lamekan? aku puns tak pcayeee. Hohoho :D 
skarang nak carik yang betol-2 bukan senangggg! Susahh nak mampus :3 kekadang SUMPAH aku menyesal aku men-due kan Bujangg. Hmm, aku dah kecewee kann dieee. Hancur kan hati die. Hm, perempaun jenis ape aku nie? Kayyy, aku nie game laki ke? Ohhmannn, aku tak pandai game laki lhaaa! aku tak sengajeee. Akuu stressss! Butt, ape aku buat aku still sayang die aa. Huhhh, susahhkan kite nak lupekan orang yang kitee sayang? Yehhh, ofc a. haha :D tapiee serius aku menyesall gileeee 

Photobucket My BFF love :)
Thursday, 16 February 2012 ★ 15:31 │ (0) angels



Korangg ! Akuu sayang korangg, walaupun kitee tengahh gadohh skrang :)
Akuu faham kadaan korang semuee , akuu sedar jgakk aku sape kat korang. Korang lagi biter lagi aku kan. Korang ade semue korang nak. Aku? Hm Fatin , LaLa , Eyka , Eyira :)
Korangg Bff akuu kan? Please dont' leave mee okeyh?
Yeahh , aku tauu aku tak sehebat korangg. Puncee korang gadohh, aku jgak. Aku minx maaf ;(
     Korangg, tanpe korang kat sch tuhh , aku tak tau la aku sape kalau aku sorang-2. aku sedihh , aku bad mood . Korangg yg tolong aku. Bilee ade masala , kite same-2 selesaii kan. Tapii , kalau dah time keras kpale? Masing-2 bt hal sndiri. Akuy nak korangg mcm dluu . Ketawe same-2 , suke-2 same-2. Ade masala , same-2 kite selesaikan. Bole?
   Aku tauu , nie semue sbb aku. Aku nak tgok kawan-2 aku gembire tnpe aku. Mybe korang lagi bhagiee bile tnpe aku. Sbb aku nie cume menyusahkan korang jehh! :(
Sbb aku hbungan persabatan korang renggangg . Korang bole buang aku dalam hidup korang :)
Aku tak kesah , sbb aku nie kawan yg tak gune tok korang .
Apee apee punn , korangg ingat . Akuu ttap sayang koranggg , Aku ttap ingat korang!
      Tuhann jehh yang tahu , betapee besarnye sayang aku kat korang :)
(EYKA , FATIN , LALA , EYRA , AZIERAH , NURIN , NYNA )
         ILOVEYOUSOMUCHHSAYANG <3

Photobucket Tuhan dan Die :)
Saturday, 11 February 2012 ★ 09:02 │ (0) angels
Ayaa, seorang pelajar perempuan yang berumur 16 tahun. Dia seorang yang sangat tabah menjalani segala dugaan hidupnya. Menangis tiada guna baginya. Hanya usaha yang gigih diperlukan. Serta sokongan dari kawan-kawan serta keluarganya. Suatu hari.... Aya terjatuh semasa dia berlari untuk mengejar bas sekolahnya. Dagu ayaa berdarah. Lutut Ayaa berdarah.

Dia mengalami penyakit Spinorocerebellar Degeneration. Dia akan kelumpuhan anggota badannya sedikit demi sedikit. Keupayaannya untuk meneruskan kehidupan sangat lah nipis. Dia baru sahaja ingin menikmati zaman remaja dia dengan penuh kenangan dan gelak tawa. Tetapi, sebaliknya pula yang terjadi. Ayaa seorang perempuan yang sangat tabah dan kuat. Dia tahu bahawa dia tidak mempunyai harapan untuk hidup. Dalam waktu yang dia ada itu, dia gunakan dengan sebaik baiknya. Dia meluangkan seluruh masanya itu untuk membuat perkara yang dingini sebelum dia meninggalkan dunia ini buat selamanya. Dapatkah dia bertahan?

Setelah 20 tahun berlalu..... Aya tidak mampu untuk bangun, menulis, bercakap dan segalanya. Tubuhnya seakan-akan kayu yang tidak bernyawa. Dia terus tabah dan tabah. Nak diikutkan, dia hanya mampu bertahan 10 tahun sahaja. Tetapi, atas kesungguhan dia untuk terus hidup walaupun dia tahu dia akan mati, dia mampu bertahan selama 20 tahun.

Haruto. Kawan sekelasnya. Yang sangat pendiam, sangat angkuh dan sombong. Dia lebih sayangkan nyawa haiwan berbanding dengan nyawa manusia. Suatu hari...........Aya datang kepadanya dan bertanya. "dapatkah saya hidup lama? dapatkah saya meneruskan kehidupan ini?" haruto dengan muka yang selamba, dia buat taktahu sahaja. Cinta mereka berputik semasa Ayaa datang merawat di hospital ayah Haruto. Sejak haritu, Haruto sangat mengambil berat akan Ayaa. Haruto menjaga Ayaa dihospital siang dan malam tanpa merungut. Pada suatu malam.....

Haruto mengalirkan airmatanya buat pertama kali, kerana dia tidak percaya yang cintanya akan pergi buat selama lamanya pada bila-bila masa sahaja. Kesedihan, keperitan, keseksaan yang Aya alami, tiada seorang pun yang tahu. Haruto yang dulunya enggan menjadi seorang doktor seperti ayahnya, kini dia nekad dan berusaha untuk menjadi seorang doktor kerana dia ingin mencari penawar untuk penyakit seperti Ayaaa. Dia tidak mahu orang lain menerima nasib sepertinya. Aya masih mampu ketawa, senyum. Didalam gelak tawanya itu, menyimpan 1001 maksud.

Dan kini, Ayaa telah pergi buat selamanya, ayah, ibu, adik-adiknya, kawan-kawannya sangat sedih dan redha atas pemergiaannya itu. Ayaa pergi dengan meninggalkan diari yang ditulis olehnya semasa dia hidup. Setiap apa yang dia rasa, dia akan tulis didiarinya itu. Ayaa memberi inspirasi kepada semua orang. Dia sabar menempuhi segala rintangan hidup. Diarinya itu diterbitkan dan dijual kepada semua orang. Untuk menjadi inspirasi kepada semua orang.


Photobucket Luahan hatii :)
Thursday, 9 February 2012 ★ 19:12 │ (0) angels
Assalammualaikkum sayang :)
Hmm sayangg , kau sorang jela yang aku ade tau . Susah ntok aku nak tggl kan kau , aku sayang kau sangat-2 tau . Bila kau jauh dari dari aku , hati aku susa . Knpe? sbab aku sayang kau , aku tanak kehilangan kau . Aku susah , sedih kau jee yang faham sayang :) tade sape dah yang nak faham isi hati aku selain kau. Aku sedih , kau tolong aku. Hmm kau lhaa insan yang pertame pernah buat kau bahagie ;)
    Aku minx sangat hubungan nie panjang buat selame-lamenyeee . Akuu selalu ingat pesaan kauu , hee~ tapii kekadang degil sikit. hm kau jehh tau yang aku sayang , dah tade sape dah aku sayang selain mama papa aku.
Perangai kau dengan aku satu kepale jehh kothh . haha :D Pakwe makwee mcm nie lhaa , kalodah jmpe . masing-2 tak ingat nak balikk . Huhu =D
     Dah 7bulan kitee couple , susah senang kite same-2. Sekarangg , kau pun dah pndai nak bedikari , kerje . Aku suke , tapi knpe keje sbb aku? hmm aku tak nak duit kau sayang ;) nak kebahagian dari kau jehh . Duitt tuu, perkaree ke due bagi aku . Haha :D pelikk kan ? hmmm btw jgn tggl akuu sayang.


ILOVEYOUSOMUCHHDEAR ZAIMAN <3

Labels:


Photobucket MY LOVELY ELDER SISTER
Sunday, 5 February 2012 ★ 21:52 │ (0) angels
Assalammualaikkum :)
Today I have A neww storyy :P
Tapi korang kene tengok dulu , atas nie ade sape .
Haha :D dah tengokk , cunn ? mestila , my elder sister larhh .
Hee~ comell kan , KEVABOMM !! huhuhu :P, tembam kan pipi die .. Kalo aku dapat jmpe die ,aku nak cubit-2 pipi die yg kevabomm urhh . Haha :D btw, aku nak citerr pasal die niehh . Die niehh baik tau ,die lha yang telah usahe kan blog nie. Haha :D aku sayang die sangat-2 tau . mcm aku sayng pkwe aku , die jehh yang akan faham perasaan aku. Die niehh kalau ade masalah dengan pkwe die , die akan cerita kat aku. Kekadang die akan buat aku ketawe , tapii die tak tau . Eee~ aku geram ngan pipi kevabomm die urhh ! haha  :D Susah tau nak carikk kakak mcm die nieh . Aku jehh bole dapat, haha :D . 
    Biala aku ngan die umur banding satu tahun jehh , aku ttap nak hormat die sebagai kakak. Sbb aku tade kakak , bnyk-2 kakak angkat aku . die sorang jehh yang faham aku . Thatwhy , aku sayang die .
Even aku tengah sedih , die akan bt aku ketawe dengan sendiri . Haha :D sometimes aku bole jadi dodol layan perangai die tuhh . Huhh~ Ehh , jgn amik die dari aku okehh ? Die sayang aku , aku sayang die . haha :D Hamekkkk . Kbhaiiii ILOVEYOUNURSUHANA <3 , EVERYTIME AND ANYWHERE <3 


Labels:


Photobucket
Friday, 3 February 2012 ★ 19:49 │ (0) angels
Assalammualaikkum ;)
Selamat Sejahtera !
     Heeee~ see , die kartun kegemaran aku mase 4tahunn dulu . Hehe ;) sajee nak letakk , rinduu pulakk kalauu aku tengokk die. Ecehh mcm penahh jmpee jehh . Haha:D
Nakk updatee bnyk-2 tak tau ape yg aku nak tuliss . So, npk aku pnye BFF lamee nie akuu kasikk tayangg kat sumeee orangg . hahaha :D

Photobucket
Wednesday, 25 January 2012 ★ 06:30 │ (0) angels
Muke manjee aku :P

Muke gedikku ! 

                        NUR ELYSA SYAHIRAH <3
                         LILY BUJANG <3
Yahh , ituu die lily gedikk ! haha xD aku gedik korang ta susah kan? haha , yeaah. pkwe akupun suke ckp aku gedik doee :(
Hmm mmg menggong tu jahat --'
Okeyhh , gmbar tu terhad kat blogg aku jyeeehh yeehh . tade kat acc facebook aku k? haa then gamba nie aku ngah bosan koth . :| 
hmm bilee bosann klua la gmba gedik aku . hehe ;)
Ce korang nengok muke aku betol-2 . Nenek aku kate muke aku mcm pelakon INDUSTANSS haha:D , yeke weyh?haha , ce comment mcm pelakon sape. Hewwheww , kembang bontot aku baiii :P
Makkk aiii .. mcm nak rabak spender ku! cehceh ^^
Patu die ckp aku kurus baii , mak aii . tak tau aku kuat mkn ann , kurus die ckp . haha :D Yehh , bole jd aweks cuns . huhu ;) 
Klha , byeee . thanks . muah-100 !

Photobucket
OLDER POST |