Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MY LOVELY ELDER SISTER
Sunday, 5 February 2012 ★ 21:52 │ (0) angels
Assalammualaikkum :)
Today I have A neww storyy :P
Tapi korang kene tengok dulu , atas nie ade sape .
Haha :D dah tengokk , cunn ? mestila , my elder sister larhh .
Hee~ comell kan , KEVABOMM !! huhuhu :P, tembam kan pipi die .. Kalo aku dapat jmpe die ,aku nak cubit-2 pipi die yg kevabomm urhh . Haha :D btw, aku nak citerr pasal die niehh . Die niehh baik tau ,die lha yang telah usahe kan blog nie. Haha :D aku sayang die sangat-2 tau . mcm aku sayng pkwe aku , die jehh yang akan faham perasaan aku. Die niehh kalau ade masalah dengan pkwe die , die akan cerita kat aku. Kekadang die akan buat aku ketawe , tapii die tak tau . Eee~ aku geram ngan pipi kevabomm die urhh ! haha  :D Susah tau nak carikk kakak mcm die nieh . Aku jehh bole dapat, haha :D . 
    Biala aku ngan die umur banding satu tahun jehh , aku ttap nak hormat die sebagai kakak. Sbb aku tade kakak , bnyk-2 kakak angkat aku . die sorang jehh yang faham aku . Thatwhy , aku sayang die .
Even aku tengah sedih , die akan bt aku ketawe dengan sendiri . Haha :D sometimes aku bole jadi dodol layan perangai die tuhh . Huhh~ Ehh , jgn amik die dari aku okehh ? Die sayang aku , aku sayang die . haha :D Hamekkkk . Kbhaiiii ILOVEYOUNURSUHANA <3 , EVERYTIME AND ANYWHERE <3 


Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am NurulAin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
MY LOVELY ELDER SISTER
Sunday, 5 February 2012 ★ 21:52 │ (0) angels
Assalammualaikkum :)
Today I have A neww storyy :P
Tapi korang kene tengok dulu , atas nie ade sape .
Haha :D dah tengokk , cunn ? mestila , my elder sister larhh .
Hee~ comell kan , KEVABOMM !! huhuhu :P, tembam kan pipi die .. Kalo aku dapat jmpe die ,aku nak cubit-2 pipi die yg kevabomm urhh . Haha :D btw, aku nak citerr pasal die niehh . Die niehh baik tau ,die lha yang telah usahe kan blog nie. Haha :D aku sayang die sangat-2 tau . mcm aku sayng pkwe aku , die jehh yang akan faham perasaan aku. Die niehh kalau ade masalah dengan pkwe die , die akan cerita kat aku. Kekadang die akan buat aku ketawe , tapii die tak tau . Eee~ aku geram ngan pipi kevabomm die urhh ! haha  :D Susah tau nak carikk kakak mcm die nieh . Aku jehh bole dapat, haha :D . 
    Biala aku ngan die umur banding satu tahun jehh , aku ttap nak hormat die sebagai kakak. Sbb aku tade kakak , bnyk-2 kakak angkat aku . die sorang jehh yang faham aku . Thatwhy , aku sayang die .
Even aku tengah sedih , die akan bt aku ketawe dengan sendiri . Haha :D sometimes aku bole jadi dodol layan perangai die tuhh . Huhh~ Ehh , jgn amik die dari aku okehh ? Die sayang aku , aku sayang die . haha :D Hamekkkk . Kbhaiiii ILOVEYOUNURSUHANA <3 , EVERYTIME AND ANYWHERE <3 


Labels:


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST