Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sesal Men-Due ;(
Thursday, 31 May 2012 ★ 23:05 │ (0) angels
Hi, dalame kan aku takk update blogg? Hmm. memang pun, tak de mase lhaa. Hee, so skunk dahh singlee jadie ade masee tuhhh. Butt acc needd someone noww. Err boring kan takde pakwe :( kekadang ade pkwe puns boring jgakk. cause kene kongkong jehh ;/ hmm so, skunk aku memelukan seseorang yg boleyy faham aku. then boleyy jage aku kayy. Tapiiiiiiii, hatii aku susahhh lhaa nak terime orang sbb aku sayang kan Bujangg, ex aku. Kayy, sbb ape tau aku sayang die. Die lhaa yg buat aku bahagie dan kenal ape tu CINTAAA haha :D 
  tepat 10bulan kite orang clashh. Huuhhhh, lamekan? aku puns tak pcayeee. Hohoho :D 
skarang nak carik yang betol-2 bukan senangggg! Susahh nak mampus :3 kekadang SUMPAH aku menyesal aku men-due kan Bujangg. Hmm, aku dah kecewee kann dieee. Hancur kan hati die. Hm, perempaun jenis ape aku nie? Kayyy, aku nie game laki ke? Ohhmannn, aku tak pandai game laki lhaaa! aku tak sengajeee. Akuu stressss! Butt, ape aku buat aku still sayang die aa. Huhhh, susahhkan kite nak lupekan orang yang kitee sayang? Yehhh, ofc a. haha :D tapiee serius aku menyesall gileeee 

Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am NurulAin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Sesal Men-Due ;(
Thursday, 31 May 2012 ★ 23:05 │ (0) angels
Hi, dalame kan aku takk update blogg? Hmm. memang pun, tak de mase lhaa. Hee, so skunk dahh singlee jadie ade masee tuhhh. Butt acc needd someone noww. Err boring kan takde pakwe :( kekadang ade pkwe puns boring jgakk. cause kene kongkong jehh ;/ hmm so, skunk aku memelukan seseorang yg boleyy faham aku. then boleyy jage aku kayy. Tapiiiiiiii, hatii aku susahhh lhaa nak terime orang sbb aku sayang kan Bujangg, ex aku. Kayy, sbb ape tau aku sayang die. Die lhaa yg buat aku bahagie dan kenal ape tu CINTAAA haha :D 
  tepat 10bulan kite orang clashh. Huuhhhh, lamekan? aku puns tak pcayeee. Hohoho :D 
skarang nak carik yang betol-2 bukan senangggg! Susahh nak mampus :3 kekadang SUMPAH aku menyesal aku men-due kan Bujangg. Hmm, aku dah kecewee kann dieee. Hancur kan hati die. Hm, perempaun jenis ape aku nie? Kayyy, aku nie game laki ke? Ohhmannn, aku tak pandai game laki lhaaa! aku tak sengajeee. Akuu stressss! Butt, ape aku buat aku still sayang die aa. Huhhh, susahhkan kite nak lupekan orang yang kitee sayang? Yehhh, ofc a. haha :D tapiee serius aku menyesall gileeee 

Photobucket
OLDER POST |